Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Ψηφιακή Ακτινογραφία Στο Ζεστό Περιβάλλον Του Σπιτιού!

Aκτινογραφία Kατ' Oίκον

Eίναι μία νέα, καινοτόμα και πρωτοποριακή υπηρεσία, που σου δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιείς εύκολα, γρήγορα και προπάντων αξιόπιστα, την λήψη ακτινολογικών εικόνων υψηλού επιπέδου στο σπίτι σου.

Η νέα αυτή υπηρεσία, απευθύνεται σε κάθε χρήστη υπηρεσιών υγείας πού έχει σοβαρή ανάγκη ιατρικής απεικόνισης και έχει ουσιώδη δυσκολία μετακίνησης.  

Ετσι.Υπερήλικες, άτομα με ειδικές ανάγκες, μετεγχειρητικοί ασθενείς , τραυματίες με επώδυνη κίνηση και γενικά όσοι έχουν σοβαρά κινητικά προβλήματα, δύσκολη πρόσβαση στον δρόμο (έλλειψη ασανσέρ, πολλές σκάλες, καιρικές συνθήκες κλπ.) εύκολα μπορούν πλέον να πραγματοποιήσουν την λήψη ακτινολογικών εικόνων στο σπίτι τους.

Τα παλαιότερα χρόνια, δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί στο σπίτι του εξεταζόμενου, μία ακτινογραφία με ακτινολογικές εικόνες υψηλού επιπέδου. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός με αναλογική εικόνα , η εμφάνιση του υγρού λουτρού των φιλμ και η κακής ποιότητας της εικόνας (λόγω των συνθηκών), δεν επέτρεπαν την εφαρμογή, αυτής της δυνατότητας.


Η εξέλιξη των τεχνολογικών μέσων σήμερα έχει συντελέση, στην δημιουργία και στην ανάπτυξη, των ενεργειακά αυτόνομων ακτινολογικών μονάδων μας, που βασίζονται στην ψηφιακή τεχνολογία και προσφέρουν άριστης ποιότητας υπηρεσίες.